Bli en del i utvecklingen av det entreprenörsdrivna Värmland

AB Värmland är ett entreprenörsdrivet initiativ, en tävling där vi vill få fram och utveckla människor med entreprenörsanda, ideèr, passion och mod för att skapa morgondagens värmländska företag. De bästa bidragen belönas med ett aktiebolag laddat med 50 000 kr i eget kapital. Du får inte bara möjligheten att bli en framgångsrik företagare, du blir även en del i en positiv process som skapar ytterligare framtidstro och företagaranda i Värmland.

Vi inom initiativet satsar egna pengar med syftet att öka företagandet och sätta extra fart på tillväxten i Värmland. Startskottet för AB Värmland går nu i vår och vinnarna koras av en jury bestående av våra grundarentreprenörer i oktober 2017.

icon_1

Skicka in din ansökan. Här presenterar du på vilka sätt just du är rätt person för att driva företag. Vilken business vill du starta upp?

icon_2

Låt dig och din affärsidé inspireras och utvecklas genom bred entreprenöriell erfarenhet från våra värmländska företagare.

icon_3

Vinn ett av tre färdiga aktiebolag, laddat med 50.000 kr i eget kapital.

Ansök idag! (Sista ansökningsdag 15/10)

Ett av sätten att pitcha din idè är genom att skicka in den till oss via detta formulär. Sammanställ din presentation i ett PDF-dokument och ladda upp det här, fyll i dina uppgifter och skicka så är du med i tävlingen. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt inom AB Värmland.

Lycka till önskar vi på AB Värmland!

Finns det ett behov av att starta aktiebolaget tidigare?
Klicka endast i detta alternativ om du av särskilda skäl inte kan invänta vår ordinarie tävlingstid.

Bli grundarentreprenör!

Grunden för vårt samhälles utveckling och välstånd är ett dynamiskt näringsliv. I det behövs en kontinuerlig uppstart av nya, kreativa och framtidsinriktade företag. Vi tror på konceptet av entreprenörer för framtida entreprenörer. Vill du också vara med och bidra som entreprenör ser vi gärna att du kontaktar oss.

Läs mer